165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-165,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Pink City Nomads

Check out our work

Pink City Nomads

Pink City Nomads geeft kleur aan kleurloze ruimte!

 

Wij geloven in een levendig Arnhem. Een bruisend Arnhem. Een Arnhem dat niet bang is te experimenteren en daarvoor ook bereid is bestaande gedachten en structuren op te geven. Er zijn maar weinig constanten in het leven, verandering is er daar één van.

“Pink City Nomads”, het reizende gezelschap dat elk troosteloos stuk Arnhem kan doen opkleuren. Net als nomaden zetten we steeds elders het kamp op en voegen we waarde toe aan een vergeten stukje Arnhem. Pink City Nomads is flexibel, dankbaar voor elke ruimte en daarom HET reizende podium van Arnhem!

Streven naar zelfvoorziende cultuursector is wat wij willen bereiken! Dit doen wij door ruimte te geven aan experimenteel en cultureel-ondernemend Arnhem. Dit alles zonder hierbij de in bruikleen genomen ruimte te schaden, dan wel de buurt tot overmatig tot last te zijn.

Respect voor de ander, de omgeving en onszelf, dat is een Arnhem waarin wij willen leven!

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date

October 7, 2013