6
page-template,page-template-100-width,page-template-100-width-php,page,page-id-6,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.5,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,fusion-image-hovers,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Over mij

WAAROM?

Mijn passie ligt bij het maken en bedenken van mooie dingen, ik laat mijn creatieve brein graag werken over moeilijke vraagstukken om daarvan een mooie en passende vertaling voor te maken naar een mooi ontwerp. Het mooiste voor mij is om iets te ontwerpen wat kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Als kind ben ik daar altijd al nieuwsgierig naar geweest en heeft dit altijd een rode lijn gevormd tijdens mijn studie en latere ontwerpen. Het geeft mij energie om samen met de klant te werken en daarbij doelen na te streven van het hoogste niveau.

HOE?

Ik maak van uw idee een vertaalslag naar een uniek en verrassend ontwerp. Dit doe ik door samen met u om de tafel te gaan zitten opzoek naar uw verhaal. Met oog voor een duurzame toekomst zoek ik naar de meest milieuvriendelijke oplossing.

WAT?

Ik verzorg onder andere: visuele identiteiten, logo’s, infographics, website ontwerp, campagnes, boekontwerp, proefschriften, illustraties en social media.