AANPAK

Zet ideeën en dromen om naar ontwerpen die het verschil maken.

Een goede samenwerking is belangrijk om tot het beste eindresultaat te komen dat volledig bij jou past. Daarvoor heb ik een gerichte aanpak ontwikkeld om het ontwerpproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zoals in het stappenplan hieronder staat beschreven.

 

Kennismaken

Om te ontdekken of wij een goed team kunnen vormen, maken we eerst kennis met elkaar. Dit kan via telefoon, videocall of in persoon, op afspraak. Tijdens dit gesprek kan ik kort toelichten wat ik voor jou kan betekenen en wat niet.

intake

Nu gaan we verder met de intake. Door gerichte vragen te stellen, gaan we dieper in op jouw wensen en plannen. Zo kan ik straks voor jou een ontwerp maken dat perfect bij jou past.

Offerte & PLanning

Na de intake ga ik aan de slag met de offerte en planning. In de offerte geef ik aan hoeveel correctierondes zijn inbegrepen en wat de kosten zijn voor het ontwerp. Daarna stel ik een passende planning op en stuur ik deze naar jou op.

Goedkeuring

Wanneer je de offerte en planning hebt goedgekeurd, dan ga ik voor je aan de slag.

Aan de slag

Geen enkel project is hetzelfde, en daarom vereist elk project een unieke aanpak. Deze aanpak hangt af van jouw wensen en de omvang van het project. Normaal gesproken start ik met de conceptronde, waarin ik verschillende ideeën schets om een richting te bepalen. Zodra een schets wordt goedgekeurd, ga ik verder met de ontwerpfase. Gedurende deze fase zijn een aantal correctierondes inbegrepen. Vervolgens werk ik het definitieve ontwerp uit tot een prachtig eindresultaat.

 

Soms neemt een project onverwachte wendingen tijdens het proces, wat vaak leidt tot extra werk. Wanneer ik dit opmerk, bespreek ik dit met jou en informeer ik je over de mogelijke gevolgen voor de uren, kosten en de voortgang van het project. Dit laat ik altijd tijdig weten.

 

 

Afronding

Aan het einde van het project is het tijd om het op te leveren. Het definitieve ontwerp is gereed om aan jou of een andere partij te worden overgedragen, afhankelijk van de afspraken die we gezamenlijk hebben gemaakt.

Facturatie

Na afronding van de opdracht stuur ik de factuur. In gevallen waarin de opdracht groter is en over een langere periode loopt, verstuur ik deelfacturen. Betaling van de factuur dient plaats te vinden binnen 14 dagen.

ADRES
CHARLEY BOSVELTHOF 83
6833 LX ARNHEM
SAMENWERKEN
MAJKEN NILSSON
06 817 911 58